PARAFINA DISTRIBUTIE

RAFINARIA STEAUA ROMANA S.A.
Campina, Calea Doftanei Nr.15, Prahova, Romania

Tel: (+40) 244 336 421 Fax: (+40)2 44 337 341
E-mail: steauaromana@steauaromana.ro www.steauaromana.ro

DESPRE NOI
Cu ce ne ocupam
RAFINARIA Steaua Romana S.A. este o societate cu capital integral privat romanesc care a fost fondata in anul 1895.
Competitia in piata produselor petroliere in care activeaza RAFINARIA Steaua Romana este dinamica si se bazeaza pe criterii riguroase de calitate a produselor si serviciilor oferite clientilor. Strategia de operare a Rafinariei Steaua Romana este orientata catre fidelizarea clientilor prin asigurarea unor servicii oportune si prin dezvoltarea de noi produse in parteneriat cu acestia, societatea propunandu-si sa raspunda in mod consecvent si cu profesionalism nevoilor clientilor.
Rafinaria Steaua Romana dispune de infrastructura necesara livrarii in cisterne auto, precum si facilitati corespunzatoare de depozitare si manipulare , cererile clientilor putand fi rezolvate operativ.Rafinaria Steaua Romana comercializeaza doua tipuri de parafina:
parafina opaca (continut de ulei peste 1 % )
parafina transparenta (continut de ulei sub 1 % )
ale caror caracteristici tehnice sunt anexate.
FISE TEHNICE
Parafina este o substanta solida, alba, formata dintr-un amestec de hidrocarburi liniare saturate (fiecare continand intre 20 si 40 atomi de carbon) obtinute prin prelucrarea titeiului si intrebuintata la fabricarea lumanarilor, la impregnarea hartiei, a lemnului si a tesaturilor, ca materie prima in industria chimica, in lucrarile horticole, in tratamente fizioterapeutice.
Parafina lichida se poate folosi ca material universal de protejare, hidrofobizare, separare. Filmul de parafina protejeaza materialul lemnos de insecte, ciuperci, deci se evita si diminuarea prin colorare, putrezire. Pe suprafata tratata apare un film subtire de parafina, care diminueaza evaporarea apei, astfel pe lungimea si sectiunea fibrei viteza de evaporare a apei este asemanatoare. Prin diminuarea evaporarii rapide a apei la capetele cherestelei se diminueaza tensiunile in fibre si se previne aparitia crapaturilor. Acest strat de parafina nu modifica programul de uscare si nici durata uscarii.
Deasemenea, parafina are aplicatii si in horticultura, se practica tratarea ranilor cu un strat de parafina pentru formarea unei bariere impotriva infectarii si o mai buna vindecare ulterioara la pomii fructiferi si butasirea vitei de vie.
Pe langa activitatea de comercializare a parafinelor Rafinaria Steaua Romana comercializeaza si urmatoarele categorii de produse petroliere :
- Motorina
- Combustibili lichizi
- Vaselina
- UleiuriDe asemenea Rafinaria Steaua Romana detine autorizatiile necesare colectarii-transportului-valorificarii uleiului uzat , activitate pe care o desfasoara de peste 9 ani.
Pentru transmiterea ofertei comerciale, va rugam sa ne comunicati tipul si cantitatea estimativa de parafina si/sau alte produse petroliere pe care le utilizati.

CONTACT
Aurora Ichim: 0244.333.576; 0742.102.942