COMBUSTIBILI LICHIZI

RAFINARIA STEAUA ROMANA S.A.
Campina, Calea Doftanei Nr.15, Prahova, Romania

Tel: (+40) 244 336 421 Fax: (+40)2 44 337 341
E-mail: steauaromana@steauaromana.ro www.steauaromana.ro

DESPRE NOI
Cu ce ne ocupam
RAFINARIA Steaua Romana S.A. este o societate cu capital integral privat romanesc , care a fost fondata in anul 1895.
Competitia in piata produselor petroliere in care activeaza RAFINARIA Steaua Romana este dinamica si se bazeaza pe criterii riguroase de calitate a produselor si serviciilor oferite clientilor. Strategia de operare a Rafinariei Steaua Romana este orientata catre fidelizarea clientilor prin asigurarea unor servicii oportune si prin dezvoltarea de noi produse in parteneriat cu acestia, societatea propunandu-si sa raspunda in mod consecvent si cu profesionalism nevoilor clientilor.
Rafinaria Steaua Romana dispune de infrastructura necesara livrarii in cisterne auto, precum si facilitati corespunzatoare de depozitare si manipulare , cererile clientilor putand fi rezolvate operativ.
Rafinaria Steaua Romana autorizata ca antrepozit fiscal de productie cu sediul in Campina, str. Calea Doftanei nr. 15 produce, in concordanta cu normele impuse de legislatia de mediu, renuntandu-se la tehnologiile producatoare de noxe, urmatoarele tipuri de combustibili lichizi ale caror caracteristici tehnice sunt atasate:
• Combustibil lichid usor tip III (CLU tip III) calitate: FT conform STAS 54/1980- utilizat drept combustibil pentru incalziri centrale si focarele utilajelor industriale
• Combustibil tip M calitate: conform ST 2/2004- utilizat drept combustibil in scop tehnologic sau producere agent termic si apa calda.
• Combustibil greu pentru focareRafinaria Steaua Romana are in gama de fabricatie si produsele: ulei Te12 A si vaselina tehnica.
FISE TEHNICE
Pe langa activitatea de productie a combustibililor lichizi (tip M , CLU III), Rafinaria Steaua Romana comercializeaza si urmatoarele categorii de produse petroliere :
- Motorina
- ParafineDe asemenea Rafinaria Steaua Romana detine autorizatiile necesare colectarii-transportului-valorificarii uleiului uzat , activitate pe care o desfasoara de peste 9 ani.

Pentru transmiterea ofertei comerciale, va rugam sa ne comunicati tipul si cantitatea estimativa de combustibili si/sau alte produse petroliere pe care le utilizati.

CONTACT
Aurora Ichim: 0244.333.576; 0742.102.942